“De beste automatische desinfectiezuilen met sensor”

Welke desinfectiezuil moet je kiezen?

Waar moet je op letten bij het kiezen van een desinfectiezuil?

Momenteel zie je dat veel bedrijven op zoek zijn naar een geschikte manier om weer veilig open te kunnen. Er worden statafels met flesjes desinfectiegel en een rol keukenpapier geplaatst bij de ingang. Hiermee krijgen bezoekers een mogelijkheid om hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. Dit oogt vaak erg rommelig en hierbij krijg je niet direct het idee dat dit nu heel erg hygiënisch is. Iedere bezoeker moet alsnog met de handen aan de flesjes en het keukenpapier zitten om de handen te kunnen desinfecteren.

Een betere oplossing, die je nu ook steeds meer ziet, is om bezoekers bij binnenkomst de handen te laten desinfecteren met behulp van een desinfectiepaal met elleboog dispenser. Dit is al een stuk hygiënischer dan de eerste optie die net werd beschreven.  Je hoeft de desinfectiezuil namelijk niet meer met je handen hoeft aan te raken. De desinfectiezuil dient echter nog steeds aangeraakt te worden, in dit geval met de elleboog. Voor de meest hygiënische situatie wil je contact met een desinfectiezuil natuurlijk helemaal voorkomen.

De beste oplossing

 De derde en meest hygiënische oplossing, is een contactloze desinfectiezuil met een automatische dispenser. Hier zit een sensor in verwerkt, waardoor bezoekers van jouw bedrijf hun handen bij binnenkomst contactloos kunnen desinfecteren. Bezoekers hoeven hun handen alleen onder de dispenser te houden en vervolgens wordt de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel op de handen gesprayd. Deze optie werkt geheel contactloos en is daarom de meest veilige en hygiënische manier om bezoekers van jouw bedrijf de handen te laten ontsmetten.

Waar plaats je een desinfectiezuil?

Je kunt een desinfectiepaal het beste direct bij de ingang van jouw bedrijf plaatsen, zodat bezoekers direct bij binnenkomst hun handen kunnen desinfecteren. Daarnaast is het slim om op strategische plekken binnen jouw bedrijfspand een desinfectiezuil te plaatsen. Denk hierbij aan de kantine, bij de lift, bij de ingang van een andere afdeling en op plekken waar bezoekers regelmatig iets moeten aanraken.

Kies-de-juiste-desinfectiezuil
Kies de juiste desinfectiezuil

Hoe lang gaat een desinfectiezuil mee?

Je hebt er natuurlijk niets aan wanneer je een veilige desinfectiepaal in jouw bedrijf hebt staan, maar dat het apparaat vervolgens snel leeg raakt. Met onze desinfectiezuilen met automatische dispenser kun je circa 20.000 keer sprayen op een setje batterijen. Daarnaast kun je met 0,5 liter desinfectiemiddel circa 1.250 keer sprayen. Het desinfectiemiddel kun je eenvoudig navullen. Hiervoor kun je verpakkingen bestellen van 0,5 liter, 1 liter en 5 liter, zodat je ervoor zorgt dat je niet uit voorraad raakt.

Ons assortiment desinfectiezuilen

Wij hebben drie modellen desinfectiepalen in ons assortiment. Een contactloze desinfectiepaal basic en twee contactloze RVS desinfectiepalen in een round en square model. Het square model is daarnaast nog leverbaar met en zonder opvangbak. Uiteraard leveren wij alleen contactloze desinfectiezuilen met een automatische dispenser, omdat dit de meest hygiënische manier van handen desinfecteren is. Naast desinfectiepalen kun je bij ons ook terecht voor navulling desinfectiemiddel, mondkapjes PLY3 en preventie displays waarop je de hygiënemaatregelen bij binnenkomst aan bezoekers kunt laten zien.

Vanwege de grote drukte bedraagt de levertijd circa 7 dagen.

De producten worden door een postorderbedrijf bezorgd. 

De verzendkosten zijn €6,95,- per bestelling. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis bezorgd.

Desinfectiepaal24 is onderdeel van De Specialisten BV. Het adres is Korenhorsterweg 2, 7038 ET in Zeddam. u kunt contact opnemen door te mailen naar info@despecialisten.nl

Neem hiervoor even contact met ons op, zodat wij de wijzigingen handmatig door kunnen voeren.